top of page

Waar zijn wij actief? //

Het Geriatrienetwerk Drechtsteden is actief in het gehele verzorgingsgebied van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Dit komt neer op het gebied zoals te zien is op het kaartje hiernaast. 

 

Naast onderlinge samenwerking tussen de verschillende leden en disciplines van het netwerk is er ook nauwe samenwerking met de geriaters uit het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Dit zorgt ervoor dat de behandeling(en) optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden en er bij eventuele problemen snel geschakeld kan worden tussen de verschillende hulpverleners.

Waar moet u rekening mee houden? //

​​Worden de behandelingen vergoed?

Vergoeding is afhankelijk van welke zorg u nodig heeft. Fysiotherapie valt in de meeste gevallen niet in de basisverzekering. Controleer uw aanvullende verzekering voor de vergoeding. Ergotherapie, Logopedie en Dietetiek vallen voor een bepaald aantal uren binnen de basisverzekering. Uw zorgverlener of uw verzekeraar kan u hier meer over vertellen.

Betaal ik eigen risico?

Voor behandelingen die vergoed worden uit uw eigen aanvullende verzekering geldt het eigen risico niet. Behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed gaan wel van het eigen risico af.Hoe neem ik contact op?

​U kunt direct contact opnemen met de benodigde hulpverlener. De contact gegevens staan onder het kopje "wie" rechtsboven op deze pagina. Kies hier de discipline die u nodig heeft en zoek daarbij de persoon in de juiste plaats/ regio.

 

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via het contact formulier. Klik hiervoor op 'contact' rechtsboven.

 

Kan ik ook naar een zorgverlener die niet is aangesloten bij dit netwerk?

Wij vinden keuzevrijheid belangrijk. U bent altijd vrij om uw eigen zorgverlener te kiezen of om uw vertrouwde zorgverlener te behouden. In sommige situaties kan het echter verstandig zijn om (tijdelijk) gebruik te maken van een zorgverlener binnen dit netwerk of om uw vertrouwde zorgverlener in contact te brengen met een gespecialiseerde zorgverlener van dit netwerk. Zo kan er bijvoorbeeld advies over de behandeling gegeven worden.

bottom of page